Ons Waarom

Wij worden blij van de 3 V’s: Vitale, Veerkrachtige en Verbonden teams en mensen in organisaties. Vitale teams dragen bij aan het resultaat van de organisatie en maken de klanten blij. Veerkracht is nodig om tegenslagen te kunnen overkomen. Verbondenheid maakt dat de scherpte in teams kan blijven bestaan. We hebben namelijk liever teams waar het knettert vanuit verbondenheid, dan teams waar de neuzen dezelfde kant opstaan en de lieve vrede bewaard wordt.

Uw Waarom

U wordt er blij van om als Vitaal, Veerkrachtig en Verbonden persoon te werken in zo’n team.

Waarom Coaching door Kochen Lasance?

Waarom Kochen – Lasance, er zijn nog zoveel andere coaches?
Wij snappen dat termen als: RET, Bateson, biofeedback, Voice Dialogue, videocoaching, Jacobson, geleide visualisaties, mindfulness, compassie, provocatief coachen etc u niet direct wat zeggen. Dat hoeft ook niet. Het zijn deze technieken in combinatie met de ervaring die tot de resultaten leiden. Al 25 jaar, voor professionals en leidinggevenden.

Waarom Teamtraining door Kochen Lasance?

Waarom Kochen Lasance, er zijn zoveel andere teamtrainers?
Wij snappen dat termen als LIFO, MBTI, Management Drives, Insights, Pecha Kucha, Piramide discussie, Keren=Leren, de 8 teamtypologieën, 12 brillen van de Teamfluisteraar, talking stick, Klantenpanels, Klantjourney, Outdoor, Improvisatietoneel, Golden Cirkels, Vissenkom, MMH, Klaag- en Jubelmuur, Sharing the Shields etc. u niet direct allemaal wat zeggen. Hoeft ook niet. We gebruiken ze wanneer nodig om te komen tot Vitale, Veerkrachtige en Verbonden teams. Die de moed hebben om te doen wat er nodig is om de taak te vervullen. Met andere woorden: we werken al 25 jaar naar succesvolle resultaten met een groot aantal partners die we inzetten waar nodig. Denk aan de beste rollenspelacteurs, top-outdoortrainers, paardenfluisteraars, paardenmenners, scherm- en bokstrainers en indrukwekkende sprekers.

Teamtrainingen geven we wereldwijd in het Engels en Nederlands.

Klanten die de moed hebben gehad om met ons te werken:

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - Kochenlasance

Website laten maken? SiteToGo.nl