Michiel Kochen


Michiel Kochen is van oorsprong Technisch Bedrijfskundige (1963). Zijn passie ligt in het trainen en ontwikkelen van managers / leidinggevenden en hun teams. Hij werkt op het grensvlak van Bedrijfskunde en Psychologie. Met beide voeten op de grond, en ondertussen de deelnemers verleiden / confronteren / uitdagen / motiveren tot eigen groei en ontwikkeling. Ervan uitgaande dat men vaak wel weet wat men moet doen, maar niet altijd doet wat men weet.

Michiel is een adviseur voor zowel de ‘harde’ als de ‘zachte’ kant. Zijn aanpak bestaat uit een aantal elementen: het creëren van een veilig ‘leerklimaat’, confrontatie, doelgerichtheid, humor en creativiteit, aansluiten bij de vragen die er zijn, spiegelen op wat zich voordoet en vakmanschap. Uitgangspunt hierbij is dat groei ontstaat daar waar het spannend is, waar de stretch gevoeld wordt.

Het meest effectief zijn dan ook de bijeenkomsten die on-the-job zijn en waar gewerkt wordt aan inhoud én groepsproces. Hij werkt in het Nederlands en Engels voor overheid en bedrijfsleven. Binnenkort komt zijn boek “De Teamfluisteraar” uit.
Meer over Michiel

 

Caroline Lasance

Al tijdens haar studie psychologie begon Caroline (1966) met het trainen van groepen (studenten en gevangenisbewaarders). In vaste dienst kreeg ze al snel haar eerste coachees. In 1992 was zij een van de eerste business-coaches van Nederland! Gedrag van mensen en haarzelf fascineert haar al haar hele leven. Zij is een expert in het aanboren van het potentieel van deelnemers en het bereiken van resultaten, zowel als coach als trainer.

Caroline is warm, verbindend en scherp op de inhoud. Gaat moeilijke onderwerpen niet uit de weg. Caroline is een gepassioneerde en professionele coach die met een vakkundige, uitgebalanceerde en pragmatische aanpak haar clienten inzichten weet te geven in zowel eigen gedrag evenals denkwijze. Coachees omschrijven haar als een bevlogen professional, toegewijd met een mooie drive. Zowel tijdens coachingsgesprekken als daarna zet zij hoofd en hart aan het werk. Steeds weer op maat en met verrassende invalshoeken.

Meer over Caroline

 

Licenties en bevoegdheden om te werken met:
Myers Briggs Type Indicator (MBTI), LIFO-gedragsstijlen, Management Drives, Mindfulness, Rational Emotional Training (RET) en Biofeedback.

Terug naar Home

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - Kochenlasance

Website laten maken? SiteToGo.nl